Kent16 Haber | Bursa Haberleri ve Son Dakika - Güncel Haberler
Ana Sayfa Spor A Milli Takım Dünya Kupası'na Grup Aşamasında Erken Veda Etti: Paraguay'a 1-0 Mağlup…
A Milli Takım Dünya Kupası'na Grup Aşamasında Erken Veda Etti: Paraguay'a 1-0 Mağlup Oldu
Spor

A Milli Takım Dünya Kupası'na Grup Aşamasında Erken Veda Etti: Paraguay'a 1-0 Mağlup Oldu

A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası serüvenine beklenenden kısa bir süreyle veda etti. D Grubu’ndaki ikinci maçında Paraguay ile karşılaşan kırmızı-beyazlılar, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

 Spor  20.06.2026 09:11  KENT16 Editör  1 DK OKUMA

Paraguay'a Karşı Erken Mağlubiyet

A Milli Takım, D Grubu'ndaki ikinci maçında Paraguay ile karşılaştı ve 2. dakikada Matias Galarza'nın uzak mesafeden attığı golle geriye düştü. Türkiye, bu golün ardından daha fazla topa sahip olmasına rağmen net pozisyonlar üretmekte zorlandı.

İlk Yarıda Fırsatlar Değerlendirilemedi

İlk yarıda Arda Güler, İsmail Yüksek ve Mert Müldür ile fırsatlar yakalayan A Milli Takım, skoru değiştiremedi. Paraguay'da Jose Almiron'un kırmızı kart görmesiyle Türkiye ikinci yarıya rakibinden bir kişi fazla çıktı, ancak gol bulamadı.

Turnuva Hayali Sona Erdi

Merih Demiral, Kenan Yıldız, Can Uzun ve Deniz Gül ile yakalanan fırsatlar sonuçsuz kaldı. Mücadelenin kalan bölümünde Paraguay savunmasını aşamayan A Milli Takım, 1-0'lık yenilgiyle turnuvaya grup aşamasında veda etti.

Paylaş WhatsApp
Okur katkıları
Habere yorum yaz
Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Kişisel saldırı, hakaret ve spam içeren yorumlar yayınlanmaz.
Bu habere ilk yorumu siz yazabilirsiniz.
Benzer Haberler